EFTERLYSNINGAR

 Berätta din bostadshistoria för mig och andra. 

Hur är det att vara äldre och isolerad och vänta på annat boende?  Hur är det att leva i kappsäck och sova på andras soffor? Hur är det att leva med vedervärdiga hyresvärdar som det finns så gott om, – inklusive allmännyttans. Berätta.  Jag redigerar och sammanställer  dina erfarenheter till ca ½ – 1 – max 2 A4 sida. 

Det är lätt att individen glöms bort bakom begrepp som till sist blir ganska tomma  ord, såsom trångbodd, hemlös, dyra hyror, vantrivsel, lyhörda bostäder, snåla & lata & självgoda fastighetsvärdar, mögel, grannosämja etc.

Vad innebär detta i vardagen för var och en av oss som sitter fast i en bostadssituation vi vill förändra men inte kan!? Dels av ekonomiska skäl, dels av marknadens likartade bostadsutbud.  – Men även du som trivs med ditt boende är välkommen att berätta om det som en kanal för att påverka till förändringar och förbättringar. 

Det stora bostadslotteriet: Nuvarande politik har misslyckats totalt på en rad punkter. Och lämnat tusentals i sticket att lösa sin situation själva i en marknadsliberal ekonomi som inte kan eller vill ta ansvar. Varför skulle marknaden ta ett ansvar?

031 – 713 31 31 eller maila till bostadslobbyn@gmail.se